Across the pond Juli 21, 2016 15:10

Vi har lansert en egen kolleksjon som en hyllest til klassikerne "on the other side". Felles for alle disse er at de har vært med å påvirke dagens pop-kultur på så mange måter. Vi er glad for å kunne presentere en dronning og tre konger, kongen av vokal, kongen av rock og kongen av pop. 

Frank Sinatra 

Francis Albert «Frank» Sinatra (født 12. desember 1915 i Hoboken i New Jersey, død 14. mai 1998) var en amerikansk sanger og skuespiller som blir oppfattet som av én av de aller best vokalister på sin tid, spesielt anerkjent for sin perfekte frasering og timing.

Michael Joseph Jackson

Michael Joseph Jackson (født 29. august 1958 i Gary i Indiana, død 25. juni 2009 i Los Angeles) var en amerikansk artist, danser, låtskriver og filantrop. Jackson er anerkjent som den mest suksessrike artisten gjennom tidene av Guinness World Records og blir referert til som «kongen av pop». Hans bidrag til musikk, dans og mote, sammen med et mye omtalt personlig liv, gjorde ham til en global figur i populærkulturen i over fire tiår. 

Whitney Elizabeth Houston

Whitney Elizabeth Houston (født 9. august 1963 i Newark i New Jersey, død 11. februar 2012 i Los Angeles) var en amerikansk blues-, soul- og pop-sangerinne. Hun vokste opp i en svært musikalsk familie, Cissy Houston var hennes mor og Dionne Warwick hennes kusine. Aretha Franklin var hennes gudmor.

Elvis Presley

Elvis Aaron Presley (født 8. januar 1935 i Tupelo i Mississippi, død 16. august 1977 i Memphis i Tennessee) var en amerikansk sanger og skuespiller. Han regnes som den første underholdningsartisten som i kommersiell skala kombinerte vestlig ungdomsopprør med populærkultur. Med tilnavnet «King of rock and roll», eller kun «The King», anses han som arketypen på en popstjerne. Det er beregnet at Elvis Presley har solgt nærmere to milliarder plater verden over, og han er følgelig i særklasse tidenes mest solgte plateartist.