Om oss

2019.no er en norsk nettbutikk fra Bergen. Vi har en lidenskap for å lage fargerike kunstplakater, og vi produserer motiver av kjente og ukjente personer, motiver, byer og bygninger. Vårt utvalg av plakater og trykk inkluderer underholdnings-, spesialplakater og dekorative trykk. 

Våre plakater har norsk design og er produsert i Norge. Plaktene trykkes på 200 grams nordisk, miljømerket kvalitetspapir. Vi ønsker å levere plakater i høy kvalitet, og samarbeider derfor med et av landets fremste trykkeri. Vi går av den grunn ikke på kompromiss med kvaliteten.

Vi gir ut våre plakater i størrelsen 50x70 cm ettersom dette er et format som passer inn i standardrammer. Vi gir deg alltid 30-dagers returrett og gratis frakt ved kjøp over 750,- kr.

Vår historie 

I et samfunn der man vet mer om hva Justin Bieber spiste til frokost, enn om det faktum at Kirsten Flagstad på sin tid var en verdens mest kjente operasangerinner, ønsker vi derfor å sette fokus på, og hylle de gamle heltene! - Dette gjør vi ved hjelp av fargerike illustrasjoner på trykk og plakater. 

Ordet illustrasjon stammer fra det latinske ordet illustratio, eller illustrare og betyr å opplyse. I overført betydning kan ordet "illustrasjon" også bety å fortelle en historie. 
Det er alltid en spennende historie eller sitat bak våre illustrasjoner!

 

 

Spesialbestilling

Hvis du ønsker å bestille et bilde med ditt eget motiv så kan du kontakte oss på post@2019.no for å få en pris. Vi kan også trykke opp plakater i andre størrelser hvis ønskelig. 

Plakat / Prints  / Designertrykk

Vi selger plakater, prints, trykk og posters som passer til skandinavisk interiør og boliger. De egner seg som veggdekor i interiør og bolig som veggpynt og bilde.